ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Decadurin (Nandrolone decanoate) 10x200mg GEP

Decadurin (Nandrolone decanoate) 10x200mg GEP Покажи в цял размер

Decadurin (Дека) GEP съдържа 250mg. Нандролон в 1мл. на изгодна цена. В опаковката са 10 ампули по 1 мл. маслен разтвор за интрамускулно приложение. Отлично съотношение цена-качество. 

Повече детайли

ABV0294

87,00 лв

Производител: GEP-General European Pharmaceuticals

Опаковка: 10 ампули x 200mg/ml.

Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate

Обща информация за Декадурин/Нандролонов деканоат:

Описание и действие на Нандролон (Deca Durabolin): 

Декадурин е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и силова подготовка. Основните предимства, заради които Деката е толкова популярен стероид, са две.

Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто, особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

В Австрия и Швейцария е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като допинг средство.


Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием на дека е 2 до 3 ампули седмично. Препоръчва се цикъл от 6 до 8 седмици. Като се комбинира с други стероиди, резултатът е отличен. Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Дианабол TN (Methandienone) и тестостерон естери като Сустамед 250, Тестостерон пропионат, Tестостерон енантат и Tестостерон ципионат. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че нандролонът се изчиства от организма доста бавно. До 8 месеца след последния прием, има малка вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: