ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Т3 Трийодтиронин 100х25mcg (Estopharma)

Т3 Трийодтиронин 100х25mcg (Estopharma) Покажи в цял размер

T3 или Трийодтиронинът се предпочита от културисти и атлети като ефикасно средство за намаляване на мазнините. В този аспект препаратът безспорно е много резултатен, но е необходимо особено внимание и максимална дисциплина при използването му.

Повече детайли

ABV0232

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

49,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Estopharma, Moldova
  • Опаковка: 100 табл.х 25 mcg.
  • Фармацевтично наименование: Triiodthyronin

 

Обща информация за Т3/ Трийодтиронин:

Т3 е обозначението на Трийодтиронина (Triiodthyronin) или Лиотиронин - хормон, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. Лиотиронин натрий е Л-изомер на трийодтиронина (Т3), вид тироиден хормон. T3 увеличава базалния метаболитен обмен и по този начин увеличава телесната консумация на кислород и енергия. Базалният метаболитен обмен e минималното калорично изискване, за да се поддържа живота на човека. Т3 участва в повечето тъкани на човешкото тяло.

 

Действие: Този медикамент се предпочита от културисти и атлети като ефикасно средство за намаляване на мазнините. В този аспект препаратът безспорно е много резултатен, но е необходимо особено внимание и максимална дисциплина при използването му. Защото както при всички останали хормони, когато се приема отвън, т.е. на таблетки (особено за по-дълго време), организмът се повлиява при собственото производство на хормона.

 

Странични действия: Понякога е възможно да се стигне до необратими последствия. На практика, (макар и в много редки случаи), това може да означава доживотна външна зависимост от Т3. Важно е, особено при по-продължителната му употреба, да се правят паузи, за да може организмът и щитовидната жлеза да се възстановят.

 

Внимание: Заради неговите сериозни последствия за човешкото здраве, Т3 не трябва да се приема от начинаещи или потребители, които не са наясно с неговото действие.


За въпроси, консултация или поръчка, моля използвайте телефонния номер, скайп или формата за контакти на сайта!

Потребители закупили този продукт са купили също: