ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Genotropin 16 IU (Pfizer) 5,3mg HGH

Genotropin 16IU Pfizer e хормон на растежа (Somatropin) Quick Pen с изключително качество. Генотропин (Пфайзер) става все по-популярен сред активно спортуващите и качествено живеещи хора, които искат да изглеждат добре и да поддържат отлична физическа форма. Този продукт на американския фармацевтичен концерн се произвежда в Обединеното кралство и е с фармацевтично качество и анти-ейджинг ефект.

Повече детайли

ABV0245

230,00 лв

  • Производител: Pfizer Europe MA EEIG
  • Опаковка: 1 ампула от 16IU единици/5,3 mg. HGH прах и разтворител в писалка
  • Фармацевтично наименование: HGH (Human Growth Hormone)

 

Обща информация за Генотропин Quick Pen/Хормон на растежа:

Генотропин е синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA технология, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон Соматотропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта (дегенеративни) процеси. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging). При възрастните хора човешкият растежен хормон заздравява костите, стимулира увеличаването на мускулна маса, контролира обмяната на мазнините и предпазва кръвоносните съдове от атеросклероза.


Съдържание: Представлява 5,3 мг. активно вещество  или 16 IU/единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на  използващия го. 


Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).  Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.


Комбинации за състезатели и активно спортуващи: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестовис TN (Testosterone propionate)Винстрол воден TN (Stanozolol) или Примобол (Methenolone enanthate). Ефектът от Genotropin Pfizer в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта.


Важна инфромация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Генотропин може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и има подмладяващ ефект още след  първите няколко седмици.


Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. За българския потребител за съжаление цената му е относително висока. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: