ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Masteron (5x100mg) Generics Pharm

Ампулите Мастерон на Джи Фарм за мускулно приложение са високо ценени от спортисти и бодибилдъри. Както и другите анаболни препарати на базата на дехидротестостерона, Мастеронът е идеален за предсъстезателната подготовка.

Повече детайли

ABV0113

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

45,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 5 ампули х 100 mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Drostanolone Propionate
 

Обща информация за Мастерон/Джи Фарм:

Мастерон е стероид, високо ценен от спортисти и фитнес ентусиасти. Както и другите препарати на базата на дехидротестостерона (DHT), той е идеален за предсъстезателната подготовка. Активното вещество Drostanolone propionate не ароматизира в каквито и да е дози.

Действие: Повишаването на мускулната маса е често споменавано от атлетите, които прилагат Мастерон. Ненадминат е по своя ефект, който прави мускулите релефни и плътни като подчертава мускулната сепарация и втвърдява вече изчистените мускули. Мастерон показва силно анаболна и по-ниска андрогенна активност от тестостерона. Освен в предсъстезателни цикли може да се ползва в цикли, където целта е да се избегне задържането на вода и ароматизацията. В този случай атлетите докладват за увеличена сила и добре очератни мускули. Не се явява същият прираст на сила, както при тестостерона, защото не задържа толкова вода. Активното вещество Дростанолон пропионат (Drostanolone propionate)  бързо влиза и излиза от метаболитната обмяна.

 

Стероидни схеми и комбинации: Атлетите използват Мастерон в последните 4 до 5 седмици преди състезанието в комбинация с Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан´(Trenbolone), Анавар (Oxandrolone) и Винстрол (Stanozolol). Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък полуживот, честите  поставяния на инжекции са необходими. 

 

Дозировка и прием: Обичайно се прилага от 100 мг. или една ампула на всеки 3 до 6 дни в зависимост от теглото Ви. Естерът Di-propionate в активното съединение действа само за няколко дни. Поради тази причина инжекциите трябва да бъдат поставяни по-често, поне всеки 3 или 4 дни, за да се поддържа постоянното му ниво в кръвта. Максималните седмичните приеми са в рамките на 300 мг. до 500 мг. Ако жени  приемат препарата, дозата трябва да бъде ограничена до не повече от 25 - 50 мг седмично. 

 

Странични ефекти: Токсичността на този препарат спрямо черния дроб е много малка. Кломифен цитрат обикновено не се използва с него, защото Мастеронът не ароматизира в каквито и да е дози.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.