ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanaplex 50 (Stanozolol) AXIO Labs

Stanaplex 50 (Stanozolol) AXIO Labs Покажи в цял размер

Stanaplex 50 или инжекционен Станозолол във флакон за многократно приложение от 10ml. с концентрация от 50mg. в 1 мл. е суспензия за интрамускулно приложение на AXIO Labs.

Повече детайли

ABV0284

38,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10мл. флакон за многократно приложение (50мг/1мл.)
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol
 

Обща информация за Станаплекс/Стромба: 

Stanaplex 50 на AXIO Labs с активна съставка Станозолол е умерено анаболен и слабо андрогенен инжекционен стероид, който изгражда плътна и качествена мускулатура. Предпочитан от много атлети и състезатели, защото не ароматизира, не задържа вода и в умерени дози няма доказани странични ефекти. Това е и предимството на инжекционния Станозолол спрямо оралния. Истинският Станозолол може лесно да се разпознае когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа, водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето- то има млечно бял цвят.


Действие:  Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Stanaplex 50 e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка и стероидни схеми: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Trenbolone acetate), Дианабол (Methandienone) както и Примоболан (Methenolone enanthate). 
Дозировката на Станаплекс 50 зависи от теглото Ви, препоръчваме от 1 мл. т.е. от 50мг. до 100мг. дневно за напреднали атлети. Често се използва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова желана от културистите. В цикъл за маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като  Метан/Danabol, Тестостерон (Testosterone propionate), Анаполон (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoat). Тук Stanaplex 50 ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото сaмостоятелния прием на тези стероиди.

Отстъпки за количества: 


3 флакона- 103,00 BGN с безплатна доставка; 5 флакона-165,00 BGN с безплатна доставка; 10 флакона- 311,00 BGN с безплатна доставка.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: