ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Оxandrolone ( Anavar) 50x5mg

Оxandrolone ( Anavar) 50x5mg Покажи в цял размер

Оксандролон на НАСфарма, популярен под търговското име Анавар, стимулира протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Неговото значително предимство е, че покачва чиста мускулна маса и не подтиска собственото производство на тестостерон.

Повече детайли

ABV0151

45,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 50 таблетки x 5mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone


Обща информация за Анавар/Оксандролон:

Oxandrolone, известен под търговското наименование Анавар, е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен стероид, с ниска токсичност. Той се използва от спортистите като препарат за повишаване на чистата мускулна маса и изграждане на релефни и твърди мускули. Заради свойството си да подтиска глада, Оксандролон има и положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини. Анаварът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни стероиди, тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия.

 

Действие:  Значително предимство на Оксандролона е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да повишава теглото. Оксандролонът стимулира белтъчния синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества, той е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.


Стероидни схеми и комбинации: Оксандролонът може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол/Стромба като например Станозолол Аква суспензия (Pharm-tec.) или Стромбаджект Аква (Stanozolol). За същата цел се съчетава оптимално с Примоболан депо (Methenolone enanthate) както и с растежен хормон като Генотропин 36 IU (Pfizer).

 

Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Метан (Methandienone). Този анаболен препарат не ароматизира и не подтиска собственото производство на тестостерон.


Дозировка и прием: По принцип стандартната дозировка на Анавар е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но билдърите вземат до 1 мг. на 1кг. тегло. Важно е да се знае, че този препарат  се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене и макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.