ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Parabolan (5x100mg) Generics Pharm

Parabolan (5x100mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

Ампулите Параболан на Дженерикс Фарм или Тренболон база представляват маслен разтвор за мускулно приложение и са отличен анаболен стероид за основен стероиден цикъл. Parabolan се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила без да задържа вода. В този смисъл е многоцелеви препарат като Дека.

Повече детайли

ABV0121

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

60,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 5 ампули х  100 mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone base (Hexahydrobenzylcarbonate)


Обща информация за Параболан/ Тренболон:

Параболан е търговското наименование на анаболен стероид с активна съставка Тренболон. Тренболонът е производно 19-нортестостерон вещество, родственник на Дека-Дураболина. Параболан е малко по-андрогенен от Деката и е отличен анаболен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухост" на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Toзи препарат може да  бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие, че се приемат достатъчни количества протеин.

Действие: Параболан се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода, така характерни за тестостерона или руския Метан. Активното вещество Тренболон дава огромна твърдост и плътност на мускулите. Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека.

Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат напомпани, и в същото време дълбоко очертани. Параболан притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. 

 

Дозировка и стероидни схеми: При прием на Параболан в дози до 200-300 мг. седмично (2 до 3 ампули), той не представлява сериозен риск за черния дроб. Ако употребата му се ограничи в цикъл до 8 седмици, не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони. При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Pregnyl 5000/ HCG или Прегнил 1500 (HCG).

В организма животът на активното вещество от 2 до 4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден. Много добра комбинация е 1 ампула Параболан всеки два дни и 50мг. Винстрол (Stanozolol) през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метан (Methandienone,Methandrostenolone) на ден. В комбинация с Анавар (Oxandrolone) по 25мг. на ден, Параболан се използва за силова и предсъстезателна подготовка.


 

Отстъпки за количества:

3 опаковки-171,00 BGN; 5 опаковки-280,00 BGN; 10 опаковки- 542,00 BGN.

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Пaраболан не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. Странични ефекти като гинекомастия при използването на този продукт се  наблюдават много рядко, само при дълга употреба в много високи дози. Възможно е да се наблюдава по-агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова странични ефекти като акне или косопад при приема му са рядкост.