ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Durabol 100 (Nandrolone) British Dragon

Durabol 100 (Nandrolone) British Dragon Покажи в цял размер

Дурабол 100 на тайландския производител Бритиш Драгон представлява една от инжекционните форми на анаболния стероид Нандролон. Сред атлетите Нандролонът се слави като най-безопасният препарат, който повишава силата и чистата мускулна маса, без да проявява сериозни странични ефекти.

Повече детайли

ABV0106

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

49,90 лв

Добави в количката
  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10ml x 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone phenylpropionate

 

Обща информация за Дурабол/Нандролон:

Дурабол, Дураболин (Durabol, Durabolin) е търговското наименование на активното вещество Нандролон фенилпропионат, което представлява една от инжекционните форми на анаболния стероид нандролон. Свойствата на Дураболина са поразително сходни с тези на друг популярен бодибилдърски препарат Дека Дураболин, чиято активна съставка обаче е бавно действащият нандролон деканоат. Основната разлика между тези два медикамента е скоростта, с която нандролонът се освобождава в кръвта.

 

Действие: Докато Дека Дураболинът дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 2-3 седмици, то нандролон фенилпропионатът навлиза бързо в кръвта и остава активен в нея за 2-3 дни, поради което той трябва да се поставя в равни интервали от време на всеки 2-3 дни. В медицината дълги години това вещество се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинена от продължително боледуване. 

Сред атлетите и фитнес ентусиастите Нандролон фенилпропионатът има репутацията на един от най-безопасните нетоксични стероиди, който повишава силата и чистата мускулна маса без да дава сериозни естрогенни и андрогенни странични ефекти.

 

Дозировка и прием: Тъй като Дураболинът няма 17-алфа алкидна група той не е токсичен за черния дроб. Препоръчителната му дозировка за мъже е по 50 до150 мг на 1 инжекция, или общо 150-600мг за седмицата, а за жени – 25-50 мг на седмица в продължение на не повече от 12 седмици. Тези количества са напълно достатъчни за стимулиране на протеиновия синтез, а оттам и за подпомагане на оптималния растеж на мускулните клетки. Дураболинът е един сравнително безопасен препарат, но въпреки това той може да предизвика някои странични ефекти, най-често когато неговите дози са завишени. 

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.