ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Winstrol aqua (75mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Winstrol aqua (75mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Винстрол Аква (Stanozolol water based) на Canadian Pharmaceuticals е инжекционен станозолол на водна основа. Винстрол показва по-добри резултати по отношение ефективния растеж на мускулите в сравнение с други продукти. Не ароматизира и не задържа вода. Винстрол съдържа 75мг. Станозолол в 1мл. За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0192

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

90,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml. мултидозов флакон х 75mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Stanozolol

 

Обща информация за Winstrol Aqua:

Винстрол Аква на Canadian Pharmaceuticals e инжекционен стероид на водна основа с активно вещество Станозолол. Винстрол е един от любимите препарати на много атлети. Стана известен на Олимпийските игри 1988г. след като лекоатлетът Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. 


Действие: Aктивното вещество Станозолол проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Канадският винстрол ще подобри качеството на Вашите мускули, ще намали телесните Ви мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, с отлагането на калций в костите; съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. В добавка към изгарянето на мазнини, Винстрол аква е особено ефокасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време- за период от 30 до 45 дни. 

Winstrol Aqua изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

 

Дозировка и стероидни схеми: Препоръчваме канадския винстрол да се инжектира 3 пъти седмично по 0,5 мл.

В цикли за мускулен релеф да се комбинира с Параболан (Parabolan),  Мастерон (Masteron) или Болденон (Equipoise). Такива комбинации помагат за сепарацията и по-"нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса се изпозва с по-силен андроген като Дианабол (Methandienone), Тестовис (Testosterone propionate), Анадрол или Дека дураболин. Тук Винстрол аква ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност от колкото самостоятелния прием на такива стероиди.


Стероидни схеми: Суспензия означава, че влиза в метаболитния обмен бързо. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни. 

За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат, Deca Durabolin, Тренболон, Дианабол както и Примоболан. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Истинският Станозолол може лесно да се разпознае когато флаконът се остави да престои в покой няколко часа, водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето- то има млечно бял цвят.


Повече за Винстрол ще научите тук.