ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustanon 250 MaxPharm

Sustanon 250 MaxPharm Покажи в цял размер

Sustanon 250 (Сустанон) на канадската фармацевтична компания MaxPharm е най-популярният медикамент за мускулна маса и сила. С този канадски Сустанон ще постигнете феноменални резултати, на конкурентна цена. Много подходящ за силов трибой и всички силови спортове. 

Повече детайли

ABV0143

84,90 лв

  • Производител:  MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml. (250mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Propionate           30mg

                                                              Testosterone Phenylpropionate 60mg

                                                              Testosterone Isocaproate          60mg

                                                                             Testosterone Decanoate          100mg


Обща информация за Sustanon 250/ MaxPharm:

Сустанон 250 на MaxPharm е нова формула на познатия и високо ценен тестостерон микс на поколения атлети и спортисти.  Блендата осигурява бързо действие, веднага след инжектиране и тестостеронът продължава да действа до 4 седмици. В сравнение с други медикаменти на тестостерон база предлага значителни предимства. Sustanon 250 принадлежи към любимите препарати за мускулна маса и сила. На конкурентна цена!

 

Действие: Комбинацията от тестостерон естери е със синергичен ефект, който се базира върху добре синхронизираното действие на съставките във времето. Тази особеност има две положителни свойства за атлетите. Първото е, че Сустанон показва по-добро действие от тестостерон eнантат, ципионат или пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно съгласувано освобождаване. Канадският сустанон 250 започва да действа от момента на инжектиране до 3-4 седмици след това като пиковият момент на насищане на клетъчните рецептори е около втората седмица. 

 

Сустанон 250 силно повишава синтеза на протеини, увеличава мускулната маса и силата, регулира производството на сперматозоиди, засилва сексуалното желание, повишава агресията, чувствителността към болка намалява, стимулира мастните жлези в кожата и стимулира отделянето на феромони.

Атлети, които използват Сустанон 250 на MaxPharm, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както ципионата или енантата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Сустанон 250.

 

Дозировка и прием: Обичайно приемът на Сустанон варира от 250 мг.  до 1000мг. седмично. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да наддадат до 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 250мг Сустанон на седмица. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да получат желания ефект. Въпреки че Sustanon 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон постоянни.  

Стероидни схеми: Сустанон 250 е отличен стероид за основен цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анадрол 50 (Oxymetholone) и Dianabol (Methandienone). От друга страна, Sustanon 250 също повишава мускулната маса в съчетание с Параболан (Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate), Мастабол TN (Drostanolone propionate) и Винстрол TN (Stanozolol).

 

Подобни продукти: Sustanon 300 (Tn-Pharma); Сустамед (Балканфарма);  

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти:  Както всеки анаболен стероид с тестостерон, така и Сустанон има свойството да задържа вода и азот в тъканите. Sustanon TN е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustanon ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 IU (hCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат е препоръчителна в края на стероиден цикъл.