ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (50x10mg) Primus Ray Laboratories

Stanozolol (50x10mg) Primus Ray Laboratories Покажи в цял размер

Станозолол на Примус Рей Лабс на супер цена: Стромба или Винстрол на таблетки с високо качество и концентрация от 10мг. в таблетка. PRL-най-добрите стероиди в Централна Европа. За професионални спортисти, елитни културисти, бодибилдъри и атлети! 

Повече детайли

ABV0346

30,00 лв

  • Производител: Primus Ray Laboratories, Central Hong Kong
  • Опаковка: 50 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за  Станозолол/Стромба/Винстрол:

Стромбата на PRL може да бъде проверена с код за автентичност на официалния сайт на фирмата Primus Ray: www.primusray.com. Производителят PRL дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните кода от квадратчето във формуляра на фирмения сайт.  

Станозолол помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. 

 

Действие: Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

 

Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целта и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за мускулен релеф се комбинира с бърз Тренболон (Trenbolone acetate), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите. 

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Метандиенон (Methandrostenolone), Тестостерон (Testosterone propionate), Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Подобни продукти: Станозолол/Tn-Pharma; Стромбафорт/БалканФармаСтромба/Станозолол/ЕстофармаСтаноболон депо/ФармтекСтаноболон Рапид/ФармтекСтанолик/ГЕПРексобол/Алфафарма;

 

Повече за Станозолол ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 Потребители закупили този продукт са купили също: