ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Оxanabol (Anavar) 50x10mg Alpha Pharma

Оxanabol (Anavar) 50x10mg Alpha Pharma Покажи в цял размер

С Оксанабол или Анавар ще придобиете плътна и релефна мускулатура, ще подобрите сепарацията и силовите си постижения. Анаварът се слави като един от най-безвредните анаболни стероиди тъй като не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия.

Повече детайли

ABV0137

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

119,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 50 таблетки  х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

 

Обща информация за Оксанабол/Оксандролон:

Оксанабол на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма е търговското наименование на активното вещество Оксандролон, по-известен като Анавар. Той е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен анаболен стероид, с ниска токсичност. Oxandrolone се използва в спортните среди като препарат за повишаване на чиста мускулна маса и изграждане на релефни, твърди мускули.

 

Какво трябва да знаем за Оксанабол?  Ето едно кратко описание: Оксанабол или просто Анавар е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

 

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.  

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е,  че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген. 

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всчики 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб. 

В заключение: С Оксанабол няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

 

Дозировка и стероидни схеми: Стандартния прием на Оксанабол е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че оксанаболът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене. 

Стероидни схеми: Оксанаболът може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Неговото значително предимство е, че той е в състояние да повиши мускулната сила без да повишава теглото Ви. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол/Стромба като например Станозолол Аква суспензия (Pharm-tec.) или Стромбаджект Аква (BalkanPharmaceuticals). За същата цел се съчетава оптимално с Примоболан депо (Methenolone enanthate) както и с растежен хормон като Генотропин 36 единици (Pfizer). 

Той намира приложение и при стероидни цикли за качване на мускулна маса, но в тези случаи е препоръчително да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Метана.


Действие: Заради свойството си да подтиска глада, Оксандролон има и положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.