ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Mastoral (Masteron) Alpha Pharma

Mastoral (Masteron) Alpha Pharma Покажи в цял размер

Масторал на Алфа Фарма е Мастерон на таблетки с концентрация от 10мг. Метилдростенолон в една таблетка. Потребителите на Масторал трябва да очакват екстремно повишаване на силата и на теглото за относително кратък период.

Повече детайли

ABV0114

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

129,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 50 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Methyldrostanolone

 

Обща информация за Масторал/Мастерон на таблетки:

Mасторал или Мастерон на таблетки е търговско име на анаболния стероид метилдростанолон. По структура Метилдростанолон е близко производно на Мастерон (Drostanolone propionate). Единствената разлика е добавената С-17 алфа метилова група, която прави този стероид с висока орална биопригодност. Може да го разгледаме и като таблетна версия на един много търсен инжекционен стероид Мастерон.


Действие: В много случаи 17-алфа-алкилирането променя значително общата характеристика на стероида като наприемер при Болденон и Метандиенон или при Тестостерон и Метилтестостерон. Но не е това случаят при Масторал. Мастерон и неговият родственик Дростанолон, не ароматизират, така че няма разлика в действието на тези два стероида. Те не водят до естрогенни странични ефекти. Освен това и двата препарата поддържат много благоприятно анаболно-андрогенно съотношение. Поради ди-метилиране, Methlydrostanolone е значително по-устойчивo съединение като по този начин силата на 1мг е повече то други стероиди.

 

Дозировка: Потребителите на Масторал трябва да очакват екстремно повишаване на силата и на теглото в относително малък период 2- 4 седмици. Покачване с 8 до 10 кг. за 4 седмици няма да е учудващо с това невероятно мощно съединение. Приема се по пирамидална схема като Стромба. Въпреки че подкожното количество вода е минимално, Мастерон на таблетки води до незначително задържане на вода в мускулната тъкан. Най-очевидните физиологични ефекти ще са подобрено кръвоснабдяване, агресивно мускулно нарастване и мазна кожа.

Важно да се знае е, че този препарат се сработва добре с повечето стероиди, но никога не трябва да се комбинира с друг 17-алфа-алкилен препарат! 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странично действие: Масторал е потенциално по-токсичен за черния дроб от други единични метилови 17-aлфаалкилни орални препарати. Непосредствени признаци на нарушена чернодробна функция включва намаляване на апетита и обща слабост, които могат да бъдат придружени от пожълтяване на очите, сърбеж и прекомерно тъмна урина. Ако тези ефекти се забелязват, трябва да преустановите приема на Масторал незабавно. Препоръчително е по време и след стероиден цикъл с препарата да се ползват чернодробни протектори.