ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Induject 250 (Sustanon) Alpha Pharma 10x250mg

Induject 250 (Sustanon) Alpha Pharma 10x250mg Покажи в цял размер

Induject 250 на Alpha Pharma Healthcare,популярен като Сустанон, представлява бленда от четири естера тестостерон и е най-известният стероид за изграждане на мускулна маса и сила. В опаковката са 10 ампули маслен разтвор за интрамускулно приложение с концентрация от 250мг. в 1 мл.

Повече детайли

ABV0108

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

108,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 10 ампули по 1 мл.(250 mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Propionate              30 mg
                                                                        Testosterone Phenylpropionate  60 mg
                                                                        Testosterone Isocaporate          60 mg
                                                                        Testosterone Decanoate           100 mg
 

Обща информация за Индуджект/Сустанон:

Induject 250 (Индужект), популярен като Сустанон (Sustanon) представлява бленда на 4-ри тестостерон естера на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма, най-популярният стероид за мускулна маса. В опаковката са 10 ампули инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение в концентрация от 250мг./мл. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други анаболни препарати на базата на тестостерон, Индужект е андрогенен стероид с определено анаболен ефект.

 

Действие: Тези от Вас, които употребяват за първи път стероиди, могат да очакват да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 250мг. Индужект на седмица. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания резултат. Induject 250 или Сустанон е сравнително безопасен стероид, освен при предозиране, при което някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген.

 

Стероидни схеми: Induject 250 е добър за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на силата, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон (Oxymetholone) и Метан (Methandienone). От друга страна Индуджект 250 също покачва масата в съчетание с Параболан (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Mастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

 

Дозите на приложение: Варират от 250мг седмично за начинаещи билдъри и могат да достигнат до 2000мг и повече седмично. Тези дози са крайни. По-често дозата варира от 250мг към 1000мг седмично. Въпреки че Индуджект остава активен в кръвта до един месец след прием, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Странични ефекти: С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Серпафар (Clomiphene citrate) или Провирон (Mesterolone) на Bayer Scheing AG. Употребата на Индужект ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 1500 или Прегнил 5000 единици (HCG-Chorionic gonadotropin) или Кломифен (Clomiphene citrate) е желателна в края на стероиден цикъл.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.