ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Herbal Burn (Natural Fatburner)

Herbal Burn (Natural Fatburner) Покажи в цял размер

Herbal Burn на Pure Nutriton e бързодействащ, натурален фетбърнър на билкова основа. Във флакона са 60 капсули, опаковката е с нова визия, супер цена! 

Повече детайли

ABV0199

33,00 лв

Производител: Pure Nutrition, USA
Опаковка: 60 капсули

ПРОМОЦИЯ! За отслабване: Herbal Burn е 100% натурален продукт за изгаряне на мазнини. За разлика от повечето действащи формули на пазара, Herbal Burn е фетбърнър, който не съдържа стимуланти и спада към липотропния клас продукти за отслабване, което го прави подходящ за употреба от по-широк кръг хора и през целия ден.
 
Как действа Herbal Burn?
 
Herbal Burn е съставен изцяло от натурални съставки и билкови екстракти, които оптимизрат редица процеси в тялото, стимулиращи процесите на горене на мазнини. Във формулата няма да откриете синтетични аналози и забранени вещества, както и спорни такива. Herbal Burn действа по няколко основни направления. На първо място Хром Пиколинат, Алфа Липоева Киселина и билката Гимнема Силвестре регулират високите нива на кръвна захар, както и инсулиновата чувствителност. Това създава благоприятна среда в тялото за изгаряне на мазнини. Худия Гордини и аминокиселината Л-Тирозин влияят върху химичните процеси в мозъка и подтискат апетита. Л-Карнитинът стимулира сърдечната функция, функцията на черния дроб и транспортирането на дълговерижните мастни киселини в митохондриите, където се окисляват и превръщат в източник на енергия. Последното съчетание включва екстракт от зелен чай, чай от олонг и екстракт от червен пипер, които имат силен антиоксидантен ефект, ускоряват метаболизма и храносмилането на хранителните вещества.
 
С какво е различен този фетбърнър?
 
Herbal Burn не съдържа стимуланти и забранени вещества. Неговата формула е изградена изцяло от натурални съставки, които действат синергично и имат единствено здравословни ползи за тялото. Herbal Burn е напълно безопасен и стимулира общото здраве на организма, което съпътства редуцирането на теглото.

 

Препоръчителен прием: 1 капсула сутрин и следобед, преди хранене.

Потребители закупили този продукт са купили също: