ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Pregnyl 5000 IU (hCG) Schering-Plough

Прегнил 5000 IU (hCG) на германския фармацевтичен концерн не е стероид и днес се използва широко в леката атлетика. Действието на Pregnyl е много бързо.Трениращите, които ползват стероиди, съобщават за някои от най големите си и силни постижения, свързани със съчетаването им с Прегнил. Представлява инжекционен разтвор за интрамускулно и подкожно приложение.

Повече детайли

ABV0238

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

24,00 лв

Добави в количката
  • Производител:  Schering-Plough, Germany
  • Опаковка: 1 ампула прах + 1 ампула разтвор (5000 IU)
  • Фармацевтично наименование: (HCG - Human chorionic gonadotropin)

 

Обща информация за Прегнил 5000/hCG:

Прегнил е антиестроген, който се използва широко в леката атлетика. HCG или в превод човешкият хорионгонадотропин е естествен протеинов хормон, който се отделя от човешката плацента и в чист вид се съдържа в урината на бременната жена.


Действие: Когато се ползват стероиди във високи дози или за дълъг период от време, това води до подтискане на собственото производство на тестостерон от организма, тъй като хипоталамусът започва да изпраща погрешни сигнали до тестисите, където се произвежда 90% от естествения тестостерон при мъжете и към надбъбречната жлеза, където се произвеждат останалите 10%. За по-дълъг период от време това може да доведе до атрофия на тестисите. За избягване и ограничаване на този ефект атлетите използват Прегнил (HCG).

В действието си този хормон е много подобен на естествения Лутеинхормон, който стимулира продукцията на тестостерон в тестисите на мъжа. Прегнил изпраща същото послание до хипоталамуса и води до повишена продукция на тестостерон в тестисите на мъжа. Обичайно HCG се използва при определени заболявания на яйчниците при жените и също за стимулация на спермогенезата при мъжете. Ефектът от Прегнил е много бърз. Ако се приеме инжекционно, нивата на Тестостерон се вдигат след 2 часа. Терапията с hCG въздейства стимулиращо на естествените биохимични механизми, които увеличават нивата на тестотерона по време на тренировка. Трениращите, които ползват стероиди, съобщават за някои от най големите си и силни постижения, свързани със съчетаването им с Прегнил.


Дозировка и приложение: Оптималната дозировка на hCG при спортуващите може да варира, но се предполага, че инжекция от 1500 до 2000 единици на седмица може да постигне желаните резултати. Цикъл с Прегнил може да продължи до 3 седмици, след което е задължителна почивка от един месец. Прилага се като инжекция интрамускулно или подкожно.


Важно/Nota Bene: След смесване на разтвора с праха трябва да се съхранява в хладилник до 10 седмици. Да се съхранява от 2°C - 8°C. Да се пази от светлина.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: