ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Winstrol oil (50mg/ml) MaxPharm

Winstrol oil (50mg/ml) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски винстрол (Stanozolol oil) на MaxPharm е маслен разтвор -сусамово масло- за мускулно приложение във флакон от 10ml. Съдържа 50mg. станозолол в 1ml. за изключителни резултати. Конкурентна цена!

Повече детайли

ABV0240

69,90 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml  (50mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol oil
 

Обща информация за канадски Winstrol/MaxPharm: 

Инжекционен Винстрол в сусамово масло-флаконът съдържа 50мг. станозолол в 1 мл. Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Канадски маслен Винстрол за всички спортуващи, които предпочитат фармацевтично качество на конкурентна цена! 


Действие: Winstrol oil MaxPharm повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти. В добавка към изгарянето на мазнини, масленият Винстрол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.

 

Дозировка и прием:  Препоръчваме приема на Винстрол MaxPharm да бъде поне 3 пъти седмично по 1мл. Разтворът трябва да бъде затоплен до телесна температура преди да се постави инжекцията. 

Предимството на масления винстрол е, че може да се смеси с всички мастноразтворими медикаменти и да се комбинира в една спринцовка. Той е подходящ е за всички атлети, които искат да постигнат значими резултати за късо време. Освен това прилагането му е много по-безболезнено от всички водноразтворими препарати. Напълно стерилната маслена среда е друго предимство на масления Винстрол пред водния разтвор Винстрол.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични ефекти: Винстрол (Stanozolol) дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции.При продължителна употреба или предозиране води до изсушаване на сухожилия и връзки-предпоставка за травми.  

 

Повече за Винстрол ще научите тук.


Потребители закупили този продукт са купили също: