ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Winstrol V50 (Stanozolol) 20x50mg

Winstrol V50 (Stanozolol) 20x50mg Покажи в цял размер

Винстрол  депо V50 е умерено анаболен и слабо андрогенен препарат, който изгражда плътна и  качествена мускулатура, без да задържа вода. Предпочитан от много атлети и състезатели, защото не ароматизира и в умерени дози няма доказани странични ефекти. Това е и предимството на инжекционния Станозолол спрямо оралния.

Повече детайли

ABV0124

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

110,00 лв

Добави в количката
  • Производител: sQuibb, Canada
  • Опаковка: 20 мл. във флакон (50mg/ml)
  • Фармацевтично наименование:  Stanozolol

 

Обща информация за Винстрол депо 50/Инжекционен Станозолол

Winstrol V50 (Винстрол депо) е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол и е един от любимите препарати на много атлети. Стана известен на Олимпийските игри 1988г. след като лекоатлетът Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. Винстрол депо е синтетичен анаболен стероид, както повечето анаболни стероиди производно на дехидротестостерона /DHT/.


Действие: Той проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Активната съставка Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите и намалява значително телесните мазнини като подобрява въглехидратната обмяна. Спомага отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Винстрол депо изгражда плътна и качествена мускулна маса без да задържа излишна подкожна вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони.  Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Винстрол депо e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Дозировка и стероидни схеми: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират инжекционния Винстрол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Trenbolone enanthate), Дианабол (Methandienone) както и Примоболан (Methenolone enanthate). Прилага се по 50мг. дневно.

В стероиден цикъл за релеф винстрол се комбинира оптимално с Параболан (Trenbolone hexa), Мастерон (Drostanolone Di-propionate) или Болденон (Equipoise).Такива комбинации помагат за сепарацията и по-"нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса Винстрол обикновено се използва с по-силен андроген като Дианабол, Тестостерон, Анадрол или Дека дураболин. Тук Станозолол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелния прием на тези стероиди.

Истинският станозолол може лесно да се разпознае когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа, водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето- то има млечно бял цвят.


За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Стромбата ще научите тук.