ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turinabol (60x10mg) MaxPharm

Turinabol (60x10mg) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски Tуринабол на MaxPharm е медикамент, който комбинира най-доброто от Дианабол и Анавар, за максимална сила и издръжливост. Не задържа вода и не ароматизира.На конкурентна цена! 

Повече детайли

ABV0141

75,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 60 tablets х 10mg
  • Фармацевтично наименование: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
 

Обща информация за канадски Туринабол/MaxPharm:

Канадският Туринабол на Maxpharm ще Ви изненада с превъзходно качество на конкурентна цена.

Turinabol за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар и ДианаболС Туринабол качването на мускулна маса няма да е така драматично, но ще бъде качествено. 

Действие: Туранабол може да се окачестви като производно на Дианабол, но променената структура води до големи разлики в характеристиките и ефекта му. И двата стероида са 17-алфа алкилирани чрез добавянето на въглероден атом на 17-та позиция, за да могат да „оцелеят” при първото преминаване през черния дроб.  Това, разбира се, увеличава токсичността спрямо черния дроб (хепатоксичността). Оралният Туранабол има много по-ниска андрогенна активност, в сравнение с Дианабола, но по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Това осигурява повече от „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туранабол липсва подпухналия и пухкав изглед, характерен за приема на Дианабол, и много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

 

Дозировка: Препоръчваме приема на 2 до 4 таблетки дневно от канадския Туринабол.  Завишени дози ще създадат риск за черния дроб. 


 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Странични ефекти: Приемът на туринабол му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, поява на акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. 


 

Потребители закупили този продукт са купили също: