ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turanabol (100x10mg) BalkanPharmaceuticals

Turanabol (100x10mg) BalkanPharmaceuticals Покажи в цял размер

Туранабол на Балканфармасютикалс с нова визия и опаковка от 4 блистера по 25 таблетки! Туранабол Балкан е фармацевтичен продукт с гарантирано качество и топ цена! Туринабол на БалканФарма е един от най-качествените стероиди на българския пазар. От директен вносител.

Повече детайли

ABV0185

78,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Chlorodehydromethyltestosterone

 

Обща информация за Туранабол/БалканФарма:

Turanabol BalkanPharmaceuticals с нова визия и опаковка! Този Туранабол е аптечен продукт и един от доказано най-добрите медикаментии на българския пазар. Нашият сайт гарантира за произхода му. 

Туранабол може да се окачестви като производно на Дианабола (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителни разлики в характеристиките и действието му. Туринабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Според  таблиците в “Androgens and Anabolic Agents: Chemistry and Pharmacology” на Юлиус А. Вида, Туранабол има рейтинг 0 за андрогенни и 53 за анаболни свойства при 100 на тестостеронова база.


Действие: Turanabol за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар (Oxandrolone) и МетандиенонТой е 17-алфа алкилиран стероид. С Туранабол качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туранабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабол TN единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

 

Дозировка и странични ефекти: Оптималният прием е 20 до 40мг. дневно като при превишени дози става токсичен за черния дроб. Приемът му не води до ароматизация като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 10 мг. Туранабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква тежки странични ефекти.


Отстъпки за количества:


3 опаковки-158,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-256,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 489,00 BGN с безплатна доставка; 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: