ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oral Turinabol (50х25mg) NASpharma

Oral Turinabol (50х25mg) NASpharma Покажи в цял размер

С  Oral Turinabol  на Naspharma качването на мускулна маса няма да е така значително, но ще бъде качествено. Този анаболен стероид на таблетки е производно на Метандиенона/Данабол, но не задържа вода и не ароматизира.ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0154

50,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 50 таблетки x 25mg/таб.
  • Фармацевтично наименование: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

 

Обща информация за орален Туринабол:

Oral-Turinabol за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар и Данабол. Представете си да приемате Метандиенон, но да не задържате вода. Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туринабол качването на мускулна маса няма да е така драматично, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира.


Действие: Туринаболът може да се окачестви като дериват на Дианабола, но променената структура води до големи разлики в характеристиките и ефекта му. И двата стероида са 17-алфа алкилирани чрез добавянето на въглероден атом на 17-та позиция, за да могат да „оцелеят” при първото преминаване през черния дроб. Това, разбира се, означава, че се препоръчва успоредно с вземането на този препарат да се ползват протектори за черния дроб като например Карзил Есенциале или Трансметил. Оралният Туринабол има много по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола, но по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Според  таблиците в “Androgens and Anabolic Agents: Chemistry and Pharmacology” на Юлиус А. Вида, Туринаболът има рейтинг 0 за андрогенни и 53 за анаболни свойства при 100 на тестостеронова база.

Още информация за Туринабол: Това осигурява повече от „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туринабола липсва „подпухналия” и „пухкав” изглед, характерен за приема на Дианабол. Mного атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност Туринаболът се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, поява на акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози.  Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туринабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви значителни странични ефекти.


Дозировка: Оптималният прием е 20-40мг. дневно като при високи дози става токсичен за черния дроб.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: