ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turinabol (32x10mg) Generics Pharm

Turinabol (32x10mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

С Tуринабол качването на мускулна маса няма да е така драматично, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира.

Повече детайли

ABV0141

39,00 лв

  • Производител:   Generics Pharm
  • Опаковка: 32 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Chlorodehydromethyltestosterone
 

Обща информация за Туринабол/Дженерикс Фарм:

Turinabol за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар и Дианабол. Представете си да вземате метан, но да не задържате вода. Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туринабол качването на мускулна маса няма да е така драматично, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира.


Действие: Туранаболът може да се окачестви като производно на Дианабола, но променената структура води до големи разлики в характеристиките и ефекта му. И двата стероида са 17-алфа алкилирани чрез добавянето на въглероден атом на 17-та позиция, за да могат да „оцелеят” при първото преминаване през черния дроб.  Това, разбира се, увеличава токсичността спрямо черния дроб (хепатоксичността). Оралният Туранабол има много по-ниска андрогенна активност, в сравнение с Дианабола, но по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Според  таблиците в “Androgens and Anabolic Agents: Chemistry and Pharmacology” на Юлиус А. Вида, Туранаболът има рейтинг 0 за андрогенни и 53 за анаболни свойства при 100 на тестостероновата база. Това осигурява повече от „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туранабола липсва подпухналия и пухкав изглед, характерен за приема на Дианабол и много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туранаболът се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози.  Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туранабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква сериозни странични ефекти.

 

Дозировка: Оптималният прием е 20-40мг. дневно като при високи дози става токсичен за черния дроб.


За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.