ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turinabol depot (30x20mg) Pharm-tec

Turinabol depot или Туринабол с удължено освобождаване на Фармтек е продукт от най-ново поколение за увеличаване на мускулната сила и дефиниция.Стероидните добавки на Pharm-tec са създадени за елитни спортисти, с подобрена фармакокинетична структура и по този начин-с мисъл и грижа за Вашето здраве и добри спортни резултати.  

Повече детайли

ABV0353

58,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 30 таблетки x 20mg.
  • Фармацевтично наименование: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

 

Обща информация за Туринабол депо/Орал-Туринабол:

Този високотехнологичен Туринабол на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec е с много добри резултати на сравнителна база в момента, който можем да предложим и препоръчаме. Той е с концентрация от 20мг. активно вещество и има предимството да е стимулант с удължено действие. Туринабол депо може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec.


Действие: Туринабол депо или Oral-Turinabol с удължено освобождаване за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар (Oxandrolone) и Данабол (Methandienone). Представете си да приемате Метандиенон, но да не задържате вода. Той е 17-алфа-алкилиран стероид. Туринабол депо се освобождава в кръвта по-дълго време и поддържа необходимите високи нива по-дълго. Второ, желаният ефект се постига с по-малки дози от този продукт, тъй като не се изхвърля от организма, т.е. има по-малко загуби. Това го прави изключително ефикасен за всички спортуващи-културисти, бодибилдъри и атлети. Туринабол се е доказал в близкото минало в силовите спортове като неговото главно предимство пред Метана е, че не ароматизира и не задържа вода. 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием е 20-40мг. дневно или една до две таблетки дневно. При по-високи дози и продължителност става токсичен за черния дроб.


Фармакокинтеика и странични действия: 

Туринабол депо осигурява повече от „твърдия” вид, който културисти и бодибилдъри наричат „качествен” мускул. Ефектът от употребата му се сравнява с този на Анавара TN. Туринабол се различава от Метандиенона единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, поява на акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози.Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 5 до 10 мг. Туринабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви значителни странични ефекти.

Стероидните добавки на Фармтек съчетават нов високотехнологично преобразуван прием и методи за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт така че да останат незасегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните  рецептори за постигане на желания анаболен ефект. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: