ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tribulus Terrestris (200x1000mg) Pure Nutrition

Tribulus Terrestris (200x1000mg) Pure Nutrition Покажи в цял размер

Tribulus Terrestris на PURE Nutrition (Бабини зъби) или Трибестан стимулира функциите на половата система, повишава либидото, увеличава силата и продължителността на ерекцията. Трибестан се използва в комплексното лечение на понижено либидо, импотентност или еректилна дисфункция. Спортистите го използват най-често за излизане от стероиден цикъл (PCT).

Повече детайли

ABV0355

65,00 лв

Производител: Pure Nutrition, USA

Опаковка: 200 tabs x 1000mg
Фармацевтично наименование: Tribulus Terrestris


Обща информация за Трибулус терестрис/Трибестан: 

Tribulus Terrestris е билка, известна още с името Бабини Зъби. Полезните свойства на Трибестан са познати на знахарите и билколечителите от векове. 

В последно време се утвърждава като една от водещите добавки на пазара за спортисти. Тази билка „чудо” на Pure Nutrition може да бъде основата на вашия здравословен стак с полезните си свойства за хормоналния баланс или да бъде авангарда, който ще ви помогне да качите чиста и качествена мускулна маса.

 

Действие: Tribulus Terrestris е мощен тестостерон стимулатор. 

Той стимулира тялото да синтезира самостоятелно „царя” на хормоните в здравословни граници. За разлика от хормоналните препарати, които вкарват в тялото синтетично чиста форма на тестостерон, Трибестан подпомага организма да го синтезира сам. Билката влияе върху секрецията на лутеинизиращия хормон в мъжките тестиси, който е прекурсор на свободния тестостерон. Целият процес се осъществява в последователност, която е естествена за тялото и е без странични ефекти.

Този механизъм се задвижва от специфични растителни вещества, наричани сапонини.

Като тестостеронов стимулатор, трибестан спомага за засилване на анаболните процеси в тялото и изграждането на нови тъкани. Освен покачване на мускулна маса, билката спомага за дефинирането и плътността на мускулите, както влияе и вирху силовите постижения.

Трибулус Терестрис има редица полезни и лечебни качества за мъжкото здраве. Трибестан подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, ползва се против полова слабост и хормонален дисбаланс. Оказва положителен ефект върху спермогенезата, спомага производтсвото и качеството на семенната течност.

Въздейства цялостно върху тялото, като стимулира неговото възстановяване. Други положителни ефекти на билката са по-качествено наспиване, ускорен метаболизъм, адаптиране към стресови ситуации, цялостно възстановяване след тежки физически натоварвания.

Tribulus Terrestris е една от основните спортни добавки, подходящи за професионални атлети и любители спортисти като се препоръчва при излизане от стероиден цикъл (PCT).  

Подходящ за комбиниране във всеки един спортен стак, Tribulus Terrestris Ви гарантира покачване на мускулна маса, сила, възстановяване и пълноценен сексуален живот.

 

Прием и дозировка: Приемайте 2 капсули дневно преди или с храната през 8 часа. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: