ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tribulus+ (40 tablets) TN Pharma

Tribulus+ (40 tablets) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски TRIBULUS+ на фармацевтичната компания TN PHARMA е най-доброто средство за ерекция и за потентност на пазара за секс стимуланти в момента! Трибулус плюс е комбинация от три мощни съставки, които ще коригират еректилната дисфункция и ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки. Трибестан, Йохимбин и Тадалфил със синергичен ефект, ТОП цена!

Повече детайли

ABV0430

45,00 лв

Производител: TN Pharma (Trusted Nutrients), USA
Опаковка: 40 таблетки
Фармацевтично наименование:  Tribulus terrestis 500 mg
                                                           Yohimbine HCL 7 mg
                                                           Tadalafil 10 mg

 

Обща информация за американски Трибулус (Tribestan, Yohimbin,Tadalafil):

Американски Трибулус+ на фармацевтичната компания TN Pharma (Trusted Nutrients) е най-доброто средство за ерекция и за потентност на пазара за секс стимуланти в момента! Трибулус Плюс е микс от три мощни съставки, които ще коригират еректилната дисфункция и ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки: Трибулус Терестрис (500 mg), Йохимбин (7 mg) и Тадалафил (10mg), познат като Cialis. 

 

Действие: Tribulus Terrestris е мощен тестостеронов стимулатор, подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против импотентност и хормонални дисбаланси. Oказва положителен ефект върху спермогенезата като подпомага производството и качеството на семенната течност. Една от основните хранителни добавки, подходящи за професионални атлети и любители. Особено важно е да знаете, че Трибулус Плюс не повишава кръвното налягане!

Yohimbine е билка- един от най-мощните и ефективни стимуланти на пазара за хранителни добавки. Йохимбин подобрява концентрацията и желанието за физическа активност, увеличава енергийните резерви и издръжливостта. С тези си качества Йохимбин е подходящ за прием преди кардио дейности или дълготрайна физическа активност. За разлика от кофеина, който дава бърз и кратък приток на енергия, Yohimbine действа в един по-дълготраен прозорец и осигурява постоянен приток на енергия без последващ спад. Йохимбе е силен термогеник. Той повишава вътреклетъчната температура и ускорява метаболизма.
Йохимбин се използва най-широко като хранителна добавка за горене на мазнини.

 

Tadalafil /Циалис е сред най-успешните секс стимуланти за мъжка ерекция на пазара в момента. Тадалафил ви дава безотказна сигурност да достигнете и задържите ерекцията си по-дълго време. Този секс стимулант принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация, Тадалафил усилва притока на кръв към пениса и позволява на кръвоносните съдове там да се разширят. Резулатите са подобрена еректилна функция. Важно е да се знае, че Циалис не действа ако няма сексуална стимулация.

 

Прием и дозировка: Препоръчваме да приемате Трибулус+ от 1 до 3 таблетки дневно. 

За трениращи: една таблетка 1 час преди тренировка.

Иначе: Трибулус 1 час преди полов акт между 2 и 3 таблетки в зависимост от възрастта и килограмите Ви. Осигурява дълготраен ефект с натрупване. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

 

Странични ефекти: Трибулус TN не повишава кръвното наляганеИзвестно е, че Трибестан и Тадалафил (Циалис) могат да се приемат и от хипертоници. Не трябва да се приема алкохол и мазна храна.  


Потребители закупили този продукт са купили също: