ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tri Trenabol 150 (Trenbolone) British Dragon

Tri Trenabol 150 (Trenbolone) British Dragon Покажи в цял размер

Три Тренабол 150 е комбинация от три тренболон естера и се слави като един от най-добрите анаболни стероиди за мускулен прираст. Доказано е, че той е отличен продукт за увеличаване силата и размера на мускулите при съответен хранителен режим.

Повече детайли

ABV0194

71,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10ml многодозов флакон (150mg/ml)
  • Фармацевтично наименование:  Trenbolone Acetate 50 mg/ml

                                                               Trenbolone Enanthate 50 mg/ml

                                                               Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate 50mg/ml 

 

Обща информация за Тренболон:

Tri-Trenabol 150 на Бритиш Драгон във флакон от 10мл. за многократно мускулно приложение е инжекционен разтвор на маслена основа. Съдържанието е комбинация от три естера на Тренболона (Trenbolone base).


Действие: Наличието на ацетатен естер позволява бърз първоначален физиологичен отговор. Другите два естера Hexahydrobenzylcarbonate и Enanthate, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор чрез сравнително плавна абсорция. Тренболон е един от най-добрите анаболни препарати, който подпомага синтеза на протеин. Тренболон предизвиква положителен азотен баланс, стимулира апетита и подпомага превръщането на белтъците в мускулна тъкан. В лабораторни условия е доказано, че Тренболонът (Trenbolone) увеличава белтъчния обмен и намалява отлагането на мазнини. Опитът е показал, че той е отличен анаболен стероид за увеличаване силата и размера на мускулите при съответен хранителен режим, богат на протеини и калории. Trenbolone допринася за изграждане на телесните тъкани и има антикатаболен ефект.


Дозировка: При прием от 200мг до 300 мг. седмично, Tri Trenabol 150 не уврежда черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони. При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 iu (HCG),   Прегнил 5000 (HCG) единици или Провирон (Mesterolone) на Bayer AG. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден.

 

Стероидни схеми: Много добра комбинация е 1ml. Tri Trenabol 150 всеки два дни и 50мг. Винстрол (Stanozolol) през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метан (Methandienone) на ден. В комбинация с 25 mg. Анавар (Oxandrolone) дневно препаратът се използва за силова подготовка.

 

Странични ефекти: При прием на Tri Trenabol 150 не се наблюдава гинекомастия, само при по-дълга употреба. Три Тренабол 150 не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. Тренболон не ароматизира, затова странични ефекти като акне или косопад при приема му са рядкост.


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта.