ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone base (100mg/ml) TN Pharma

Trenbolone base (100mg/ml) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски Тренболон (Trenbolone base), познат и като Androxine на TN Pharma като маслен разтвор в мултидозов флакон- 100mg/ml. Тренболон база не случайно е "Кралят" сред анаболите. Действа много бързо и мощно без да ароматизира и без да задържа вода. Тренболон база е за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболни стимуланти. ТОП цена за Trenbolone! 

Повече детайли

ABV0415

109,90 лв

  • Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients)USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Trenbolone 

 

Обща информация за Треноболон база/Androxine:

Тренболон база (Androxine) на американската фирма Tn-Pharma или Тренболон суспензия се ползва от тежкоатлети и културисти както за качване на мускулна маса така и за мускулен релеф. Флаконът съдържа 100мг. тренболон без добавен естер в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 100мг. Американски тренболон -"Кралят на анаболите"- за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболни стимуланти! 


Действие: Тренболон база е най-мощното и бързо средство за изключителни резултати- осигурява увеличаване на мускулната маса и забележителна сила- в най-кратък период от време. Тренболон суспензията е особено интересна за всички, които се стремят към елитна кондиция и бързо възстановяване след тежки тренировки и състезания. Тя стимулира мускулната тъкан да задържа азот, което служи като основа за създаването на протеин. Протеинът и азотът са база за мощно качване на мускули съпроводено от прогресивно изгаряне на мазнини. 

Тренболон база увеличава значително производство на червени кръвни телца като изпраща допълнително кислород към мускулите. В резултат, културистите и бодибилдърите усещат максимална сила и издръжливост по време на тренировка. Най-голямото предимство на трен суспензията е обаче фактът, че качването на муксули не е съпроводено от задържане на вода. Ще постигнете твърд и естетичен вид, какъвто винаги сте искали.  


Прием и дозировка: Повечето атлети инжектират Trenbolone base TN два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1мл. всеки втори ден. При прием от 200мг до 300 мг. седмично или 2 до 3 милилитра Androxine TN, тренболон не уврежда черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  


Повече за Тренболон може да научите тук. 


Странично действие: Притесненията за поява на гинекомастия са неоснователни ако използвате само тренболон без да комбинирате с други стероиди, затова няма нужда да се примат антиестрогени. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил.