ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone acetate (10x100mg) Primus Ray

Пълен каталог анаболни стимуланти на Primus Ray на добри цени: Тренболон ацетат PRL е бързата версия на Параболан за ефективно покачване на чиста мускулна маса и сила! Trenbolone PRL с много добро качество е сред най-модерните стероиди в Централна Европа. За професионални спортисти, елитни културисти, бодибилдъри и атлети! 

Повече детайли

ABV0350

88,00 лв

  • Производител: Primus Ray Laboratories, Central Hong Kong
  • Опаковка: 10 ампули х 100mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate

  

Обща информация за Тренболон ацетат: 

Трен ацетат на PRIMUS RAY може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата Primus Ray: www.primusray.com. Производителят PRL дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните кода от квадратчето във формуляра на фирмения сайт.  

Действие: Trenbolone acetate е инжекционна форма на модерния в последно време анаболен стероид Тренболон. Той обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Трен ацетат на Primus Ray се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода като тестостерона или метандиенон. Тренболон придава сериозна твърдост на мускулите. Силното му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Тренболон ацетат притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира. В резултат- задръжката на вода е незначителна. Oт него се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.


Прием и дозировка: Повечето атлети инжектират Trenbolone acetate два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден. Това наистина е едно уникално съединение, тъй като повечето стероиди често се превръщат в естроген. При прием от 200мг до 300 мг. седмично или 2 до 3 ампули Трен ацетат на PRL, той не уврежда черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.


При по-дълги стероидни цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 iu (HCG), Прегнил 5000 IU (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Bayer AG.  


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.