ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone A (Trenbolone acetate) MaxPharm

Trenbolone A (Trenbolone acetate) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадски Тrenbolone A (Trenbolone acetate) на MaxPharm  с фармацевтично качество, на конкурентна цена! Тренболон е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства. Има предимството да не обръща метаболизма и да не ароматизира. "Кралят на стероидите" - само сега - на конкурентна цена!

Повече детайли

ABV0193

84,90 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml. във флакон (100 mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate


Обща информация за канадски Тренболон А/Trenbolone acetate:

Канадски Trenbolone Acetate на MaxPharm или просто "Трен" е познат под различни търговски наименования като Тренабол, тренацет, треноид, параболан. Спортистите по света полудяват по тренболон, защото е многоцелеви препарат, който може да бъде супер ефективен в стероиден цикъл за мускулна маса и също толкова ефикасен в предсъстезателна подготовка за мускулна дефиниция и сила. Тежкоатлетите и културистите по света използват приоритетно Тренболон, защото подобно втърдяване и напомпване на мускулните влакна, комбинирано с постоянно изгаряне на телесни мазнини е непостижимо с друг препарат. 

 

Действие: Трен ацетат е бързодействащ инжекционен стероид за мускулно приложение във флакон от 10мл, разтворен в масло от гроздови семки. Тренболон се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона. Тренболон обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в рекордно кратък период от време.Той  има предимството да не обръща метаболизма и да не ароматизира. 

Тренболон А се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. При неговия прием не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с този канадски Trenbolone ще бъде много плътна и дефинирана. Тренболон придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната чиста мускулатура.Тренболон Ацетат МаксФарм стимулира апетита, намалява мастните депа в тялото също тушира катаболния ефект. 

 

Дозировка и прием: Повечето атлети инжектират Trenbolone Acetate два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1мл. всеки втори ден. Тренболон MaxPharm е едно уникално съединение за изключителни резултати за професионални тежкоатлети, бодибилдъри и културисти. При прием от 2ml (200mg) до 3 ml (300mg) Тренболон A не съществува риск за черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. 

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 5000 IU (HCG) или Провирон (Mesterolone).  


Странични ефекти: Зависят директно от дозировката и продължителността на приема на Тренболон. Тренболон остава най-любимия стероид на професионалния пазар, независимо от страничните ефекти. 


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Тренболон може да научите тук.