ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolin (Trenbolone acetate 100mg/ml) NASpharma

Trenbolin (Trenbolone acetate 100mg/ml) NASpharma Покажи в цял размер

Ампулите Тренболин на малтийския производител Насфарма представляват инжекционен разтвор на маслена основа за мускулно приложение. Действащото вещество Тренболон ацетат работи за ефективно увеличаване на силата и значителното нарастване на Вашите мускули.

Повече детайли

ABV0270

95,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 10 vials х 100mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate
 

Обща информация за Тренболин/Тренболон ацетат:

Тренболин или просто "Трен" е бързодействащ инжекционен стимулант, който има предимството да не обръща метаболизма и да не ароматизира. Въпреки това е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства. Атлети и културисти използват Тренболон ацетат за повече сила и значително и ефективно изграждане на мускулатурата. Постиженията са поразителни за относително кратко време отколкото само с тежки тренировки.  

Действие: Активното вещество Тренболон ацетат се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона. Веднъж в метаболизма, стероидите имат свойството да повишат азотния прием от мускулите, което води до повишаване нивото на белтъчния синтез. Тренболон ацетат стимулира апетита и се счита, че намалява мастните депа в тялото. Доказано е, че намалява и катаболния ефект. "Трен" се е доказал сред атлетите и използващите анаболи като стероиден препарат, който не ароматизира и не се превръща в естрогенно съединение като например естрадиол или в DHT /дехидротестостерон/. Той не причинява задържане на вода, което обичайно се асоциира с високо андрогенните стероидни съединения като Тестостерон или Метандиенон. Любим е на много атлети, защото увеличава силата неимоверно.

 

Полезна информация: Анаболните стероиди работят по следния начин: анаболният ефект се състои в това, че  се захващат за рецепторите на клетките и вкарват повече хранителни вещества в тях, т.е. образуват новия протеин там. Това увеличава биологичната активност и се нарича увеличение на активността на рибонуклеиновата  киселина (RNA Activity). Образуването на новите протеини спомага нарастването на мускулите и силата. Да не забравяме, разбира се, че това е естествен процес в нашето тяло. Стероидите стимулират или увеличават биологичния процес чрез въпросното захващане за клетъчните рецептори. След като медикамент влезе в тялото, тялото започва обработката му, която включва 4 процеса:

  1. Абсорбция
  2. Разпределение
  3. Метаболизъм
  4. Изхвърляне

Страничните ефекти от стероидите зависят директно от дозировката и продължителността на приема. Много спортуващи приемат повече стероиди отколкото им е нужно, за да видят желаните резултати. Не е необходимо да се приемат 5 таблетки или инжекции, ако и само една ще доведе до същия резултат. Така се спазва баланса. А хората, които живеят балансирано, не нарушават принципите на собственото здраве.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: