ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

TRENBO GEL 25ml

TRENBO GEL 25ml Покажи в цял размер

TRENBO GEL е сред най-ефективните съвременни средства за отслабване. Основното му предимство е, че ускорява обмяната на веществата и води до пълно изгаряне на нежеланите мазнини. Тренбо гел се използва в професионалния спорт. Много подходящ и за случаи на наднормено тегло. 

Повече детайли

ABV0444

99,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: Флакон гел за външно приложение- 25ml
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone base 60mg/ml

 

Обща информация за TRENBO GEL/Тренбо гел за кожно нанасяне:

Американският ТРЕНБО гел за кожно нанасяне е сред най-ефективните съвременни средства за отслабване. Основното му предимство е, че ускорява метаболизма и води до пълно изгаряне на нежеланите мазнини. TRENBO GEL се използва в професионалния спорт. Много подходящ и за случаи на наднормено тегло. 


Действие: TRENBO gel се използва за целево отслабване в определни области. Области на приложение: коремна област, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба! TRENBO GEL ефективно бори целулита.  Гелът се нанася лесно и попива бързо. 


Начин на употреба: 1-2 впръсквания с помпичката са достатъчни и разнасяте равномерно по проблемните зони- корем, бедра, Gluteus maximus. Оставяте препарата да попие и… се наслаждавате на резултатите, които постигате. Нанасянето не трябва да е повече от 1 път на 24 часа, за да не предозирате. Започнете с по-малка доза, за да установите Вашата индивидуална. 


Странични ефекти: не са известни.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.