ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenaplex A100 (Trenbolone acetate) AXIO Labs

Trenaplex A100 (Trenbolone acetate) AXIO Labs Покажи в цял размер

Тrenaplex A100 на AXIO Labs е бързодействащ инжекционен стероид, който съдържа активно вещество Тренболон Ацетат. Тренаплекс А100 има предимството да не обръща метаболизма, да не ароматизира и въпреки това е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства.

Повече детайли

ABV0193

58,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10ml. във флакон (100 mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate


Обща информация за Тренаплекс А100/Тренболон ацетат:

Trenaplex A100 e бързодействащ инжекционен стероид за многократно мускулно приложение във флакон от 10мл. Той  има предимството да не обръща метаболизма и да не ароматизира. Въпреки това е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства. Тежкоатлетите и културистите използват Тренаплекс А100 (Trenbolone Acetate), за да увеличат още по-ефективно мускулната си маса, отколкото само с тежки тренировки. 


Действие: Смята се, че тези, които използват Trenaplex A100 стават по-агресивни, сравнено с тези, които приемат Тестостерон, но това е просто мит. Тренболон се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона. Веднъж в метаболизма, стероидите имат ефекта да повишат азотния прием от мускулите, което води до повишаване нивото на белтъчния синтез.  Тренаплекс А100 (Тренболон Ацетат)  стимулира апетита и се счита, че намалява мастните депа в тялото, а също намалява и катаболния ефект. Тренболон се е доказал сред атлетите и използващите анаболни стероиди като препарат, който не ароматизира и не се превръща в естрогенно съединение като например естрадиол или в дехидротестостерон (DHT). Тренаплекс А100 не причинява задържане на вода, което обичайно се асоциира с високо андрогенните стероидни съединения като Тестостерон или Метандростенолона. Любим е на много атлети, защото увеличава силата неимоверно.

 

Дозировка: При използване на дози до 200 до 300 мг. седмично Тренаплекс е слабо хепатотоксичен, т.е. не уврежда черния дроб. В организма животът на Тренболон ацетат е от 2 до 4 дни. Повечето атлети го прилагат два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден. Препоръчва се употреба до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.


Стероидни схеми: Много добра комбинация е 1 мл. (100mg.) Тренаплекс всеки два дни и 50мг. Винстрол (Stanozolol) през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метандиенон/Danabol на ден. В комбинация с 25 mg. Анавар (Oxandrolone) дневно препаратът се използва за силова подготовка.

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500iu (HCG),   Прегнил 5000 iu (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Байер Фарма АГ.


Странични ефекти: Зависят директно от дозировката и продължителността на приема на Тренaплекс.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Полезна инфромация: Анаболните стероиди работят по следния начин: анаболният ефект се състои в това, че  се захващат за рецепторите на клетките и вкарват повече хранителни вещества в тях, т.е. образуват новия протеин там. Това увеличава биологичната активност и се нарича увеличение на активността на рибонуклеиновата  киселина (RNA Activity). Образуването на новите протеини спомага нарастването на мускулите и силата. Да не забравяме, разбира се, че това е естествен процес в нашето тяло. Стероидите стимулират или увеличават биологичния процес чрез въпросното захващане за клетъчните рецептори. След като медикамент влезе в тялото, тялото започва обработката му, която включва 4 процеса:

  1. Абсорбция
  2. Разпределение
  3. Метаболизъм
  4. Изхвърляне

Много спортуващи приемат повече стероиди отколкото им е нужно, за да видят желаните резултати. Не е необходимо да се приемат 5 таблетки или инжекции, ако и само една ще доведе до същия резултат. Така се спазва баланса. А хората, които живеят балансирано, не нарушават принципите на собственото здраве.