ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenabol 200 (Trenbolone enanthate) TN

Trenabol 200 (Trenbolone enanthate) TN Покажи в цял размер

Тренабол 200 на TN Pharma (Trusted Nutrients) представлява флакон от 10мл. за мускулно приложение. За разлика от повечето познати анаболи на пазара за спортни добавки, Trenabol TN съдържа 200мг. Тренболон енантат в 1мл. Този американски тренболон е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти. Топ цена! 

Повече детайли

ABV0391

119,90 лв

  • Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients)USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (200mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Trenbolone enanthate


Обща информация за Trenabol 200/Тренболон:

Тренабол 200 на американската фирма Tn-Pharma (Trusted Nutrients), познат под търговското име Тренболон или Параболан се отличава качествено от анаболните продукти на други производители: флаконът съдържа 200мг. тренболон енантат в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 200мг. Този американски тренболон е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболни стимуланти. 

Действие: Trenabol 200 TN е инжекционна форма на мощния анаболен стероид Тренболон. Естерът Енантат осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици. Тренболон е производно на Нандролона и притежава мощни андрогенни и анаболни свойства. На база 1мг. притежава много по-мощен ефект от тестостерона и като анаболен, и като андрогенен агент, с лек положителен баланс в полза на анаболните процеси. 

Тренабол е взаимозаменим с Параболан (Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate)  като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа. За разлика от НандролонаТренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позициякоито блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят обработката му в организма. Това го прави по-мощен и в андрогенно и в анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в тренабола забавя  освобождаването на активното вещество от мястото на инжекцията.

 

Дозировка: Оптималният прием на Тренабол TN е от 200 до 500мг. седмично. Trenabol Tn-Pharma не ароматизира.

 

За въпроси, консултация или поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.