ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenabol 100 (Trenbolone acetate) TN Pharma

Trenabol 100 (Trenbolone acetate) TN Pharma Покажи в цял размер

Тренабол 100 (Trenbolone acetate) на TN Pharma представлява мултидозов флакон от 10мл. бърз тренболон за мускулно приложение. Този американски тренболон е за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболни стимуланти. ТОП цена за топ продукт! 

Повече детайли

ABV0392

119,90 лв

  • Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients)USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Trenbolone acetate

 

Обща информация за Тренболон 100/Trenbolone acetate:

Тренабол 100 на американската фирма Tn-Pharma (Trusted Nutrients) или бърз Тренболон се отличава качествено от останалите анаболни продукти. Флаконът съдържа 100мг. тренболон ацетат в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 100мг. Този американски тренболон е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти. 


Действие: Trenabol (Тренболон ацетат) бързата версия на Параболан за ефективно покачване на чиста мускулна маса и сила.

Тренболон обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Тренабол 100 TN се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Тренабол TN (Тренболон ацетат) не ароматизира. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с Trenabol ще бъде много плътна и дефинирана. Тренболон придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.

 

Прием и дозировка: Повечето атлети инжектират Trenabol TN два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1мл. всеки втори ден. Trenabol 100 на Tn-Pharma е едно уникално съединение за изключителни резултати за професионални тежкоатлети, бодибилдъри и културисти. При прием от 200мг до 300 мг. седмично или 2 до 3 милилитра Тренабол TN, няма риск за черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. 

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 5000 IU (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Bayer AG.  

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

 

Странично действие: Притесненията за поява на гинекомастия са неоснователни ако използвате само тренболон без да комбинирате с други стероиди, затова няма нужда да се примат антиестрогени. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил.


 

 

 


 

Потребители закупили този продукт са купили също: