ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

TOSTREX Spray 5% (Testosterone)

TOSTREX Spray 5% (Testosterone) Покажи в цял размер

Tostrex Spray 5% представлява тестостерон спрей на американската компания TN Pharma. Използва се при понижени нива на тестостерон при мъже и жени. В резултат се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. Тострекс Спрей е подходящ за предсъстезателна подготовка на професионални спортисти.

Повече детайли

ABV0436

99,90 лв

 

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 ml многодозов флакон 
  • Фармацевтично наименование: Testosterone 5%
 

Обща информация за Tostrex Spray 5% (Testosterone): 

Tostrex  Spray 5% (Тестостерон за пръскане) е най-новата разработка на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) за локално приложение. Тострекс Спрей се използва както от мъже така и от жени и се резорбира непосредствено. Тестостерон за пръскане е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. В резултат ще се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. След 3 дни ще забравите депресиите. 

Действие на Тострекс Спрей 5%: Използва се като познатите слънцезащитни продукти-чрез пръскане и нанасяне по кожата. Попива бързо. 

Области на приложение: корем, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex Spray 5%  е много подходящ за предсъстезателна подготовка. Ефективно бори целулита. 

Дозировка: Тострекс спрей 5% може да се използва ежедневно от до 3мл или до двадесет пръскания ( 1 мл. е равен на 7 пръскания). Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти на Тострекс Спрей 5% тестостерон: не са известни.