ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tn Cut Mix (375mg/ml)

Tn Cut Mix (375mg/ml) Покажи в цял размер

Tn Cut Mix е анаболен микс за мускулeн релеф и изчистване на американската фармацевтична компания TN Pharma. Съдържа бленда от Нандрофенил пропионат, Тренболон ацетат, Станозолол и Дростанолон пропионат в концентрация 375мг в 1мл. сусамово масло с безкомпромисно качество за европейския пазар.ТОП цена за ТОП продукт! 

Повече детайли

ABV0421

160,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10 ml флакон (375mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Nandrophenyl Propionate 75 mg/ml
  •                                                            Trenbolone acetate           75 mg/ml   
  •                                                            Stanozolol                         75 mg/ml

                                                                              Drostanolone propionate  150 mg/ml

 

Обща информация за TN Cut Mix/ Анаболен микс за мускулен релеф:

Tn Cut Mix на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) за всички, които търсят мощно средство за изчистване на мазнините и мускулен релеф, предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. Културисти, пауърлифтъри и професионални спортисти ще оценят качествата на уникалната формула на TN Pharma.


Действие: Tn Cut Mix е анаболен микс- гордостта на технолозите на TN Pharma-за всички, които искат да се "изрежат"  предсъстезателно, без да е задължително да спазват строга диета. Блендата от 4 стероидни естера е най-добрата комбинация за изчистване на мазнини и постигане на безупречно релефна мускулатура. Допълнително предимство е удобството да се инжектира само веднъж седмично и да извлечете ползите от този невероятно силен синергичен стак от четири мощни вещества! 

 

Дозировка и стероидни схеми: Препоръчваме приема на Tn Cut Mix да не надвишава 2 мл. седмично. Ако изтегляте сместта от флакона със спринцовката за една доза, прецизирайте до 0,9 мл. изтегленото количество. 

 

Странично действие: Не препоръчваме употребата на американския Cut Мix да надвишава 12 седмици. 


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 

Потребители закупили този продукт са купили също: