ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testovis (Testosterone propionate) Italy

Testovis (Testosterone propionate) Italy Покажи в цял размер

Тестовис или италиански Тестостерон пропионат е с много добро съотношение цена-качество. Пропионат е най-бързодействащият тестостеронов естер. Приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. Testovis дава много добра възможност за контрол.

Повече детайли

ABV0131

15,00 лв

  • Производител: S.I.T., Italy
  • Опаковка:  2 ампули по 2мл. (100mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Тестовис/Тестостерон пропионат:

Testovis (Тестовис) е италиански Тестостерон пропионат и представлява две ампули маслен разтвор на тестостерон за интрамускулно приложение. Този синтетичен Тестостерон е късоверижно молекулно съединение. Това определя бързото му действие и налага честото му инжектиране, за да се поддържат нивата на тестостерон стабилни в кръвта. Тестовис е с много добро съотношение цена-качество. 


Действие: Приемът на Тестовис дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. Препаратът Ви дава много добра възможност за контрол именно поради бързото си действие за късо време.

 

Дозировка и стероидни схеми:  Стандартно се препоръчват от 2 до 3 ампули или до 500мг. седмично в зависимост от теглото Ви. Най-добрите комбинации с Тестовис са обикновено с Данабол (Methandienone)Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса или в основен стероиден цикъл. 

В цикли за релеф се съчетава оптимално с Винстрол (Stanozolol), Примоболан/Primobolan (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).


Подобни продукти: Testovis TN; 


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия: Те са същите като при другите тестострон естери. Но се смята за най-меката форма на препарата поради факта, че нивата му в организма могат да бъдат регулирани за няколко дни и по този начин, разбира се, по-добре контролирани. Използването на медикаменти, които стимулират собственото производство на тестостерон като Прегнил 5000 IU  и/или Кломифен (Clomifene citrate) e желателно, за да се избегне постстероидния крах.


 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: