ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Aquatest (Testosterone Suspension 10x100mg) BalkanPharmaceuticals

Ампулите Акватест/Testosterone suspension от новата серия на Балканфарма са отличен продукт с гарантирано качество и произход. Анаболен стероид на водна основа за мускулно приложение. 1 ампула съдържа 100мг. тестостерон  суспензия, в опаковката са 10 ампули.

Повече детайли

ABV0286

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

99,90 лв

Добави в количката
  • Производител: Balkan Pharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка:  10 ампули x 1мл. (100mg/1ml.)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone suspension

 

Обща информация за Акватест/Тестостерон Суспензия:

Ампулите AQUATEST или Тестостерон суспензия на БалканФарма са с доказано качество и концентрация. Нашият магазин представлява директен вносител на продуктите на БалканФармасютикалс и гарантираме за техния ефект. Тестостерон суспензията има по-бързо действие от тестостерон пропината. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага почти ежедневното му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Както всички форми на тестостерон, и Тестостерон суспензията не прави изключение и приемът и дава мощно натрупване на мускулна маса и сила сравнима с Анадрола/Анаполона. 

 

Действие: Тестостерон суспензията ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Суспензията стана много популярна сред пауърлифтерите като препарат, който се използва през последните седмици преди състезание. Той дава невероятен прираст на сила, така да се каже в последните минути. Някои бодибилдъри споделят, че този бързо действащ тестостерон помага за втвърдяване на мускулатурата точно преди състезание. Те разказват, че той прави мускулите невероятно плътни и твърди.

 

Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Тестостерон суспензията без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула всеки ден.


Стероидни схеми:  Обичайно се прилага и комбинира с Метандиенон/Данабол или Дека Дураболин (Nandrolone decanoat) за качване на мускулна маса в основен стероиден цикъл.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия: Има нещо, които всички използуващи Тестостерон суспензия трябва да знаят: инжектирането е относително блезнено. Както и при другите тестостерон естери, съществува известен риск от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта, че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат напълно страничните ефекти, тестостерон суспензията се счита за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.