ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone oil base (100mg/ml) Tn Pharma

Testosterone oil base (100mg/ml) Tn Pharma Покажи в цял размер

Американски тестостерон TN Pharma представлява флакон от 10мл. тестостерон база (Суспензия) за мускулно приложение, но разтворена в масло. Test oil base TN е в концентрация от 100mg в 1мл. Тест ойл база действа много бързо и много мощно. Подходяща за всички, които търсят много сила и предпочитат да заложат на качеството. 

Повече детайли

ABV0414

60,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. многодозов флакон (100mg/ml)
  • Фармацевично наименование:  Testosterone base 


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Тестостерон база/американски бърз Тестостерон:

Test Oil base на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е най-мощният тестостерон за бърз и силен напредък. Тест ойл база (Testosterone suspension) съдържа 100мг. тестостерон в 1 мл. в маслен разтвор. Този американски бърз тестостерон на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти. 


Действие: Тестостерон база е тестостерон суспензия, която действа много бързо и мощно. Този продукт ускорява и засилва мускулния растеж неимоверно и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности за изключително кратко време. 


Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Test oil base TN без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. през ден.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

Странични действияКакто и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, тестостерон базата се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.