ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Enandrol (10x250mg) Testosterone enanthate

Новата серия ампули Тесто енантат на Балканфарма са 10 броя в опаковка и представляват много чист и концентриран маслен разтвор за мускулно инжектиране. Енандрол е аптечен продукт с фармацевтично качество и произход. 1 ампула съдържа 250мг. Енантат. Често се комбинира с други стероиди като Дека (Nandrolone decanoate), Анадрол 50 (Oxymetholonе) или Данабол (Methandienone).  

Повече детайли

ABV0218

70,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 10 ампули x 250mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone enanthate

 

Обща информация за Енандрол/Testosterone enanthate:

Новата серия ампули Тестостерон енантат на Балканфарма са 10 в опаковка и представляват инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение. Концентрацията на активното вещество тестостерон енантат е 250мг/мл. Нашият сайт гарантира за тяхното качество и произход! 


Действие: Енантат е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да повишат силата си и да изградят мускулна маса.

След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7 до 8 дни пълно усвояване от организма. Tой се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основното активно вещество. Качването на мускулна маса е съпроводено от общо увеличаване на телесната маса. То от своя страна е свързано със задържане на вода в организма, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген (ароматаза).

Стероидни схеми и прием: Тестостерон Енантат принадлежи към стероидите, които значително ускоряват регенерацията (възстановяването) и скъсяват много времето на суперкомпенсация на организма. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките. Тестостерон енантат често се комбинира с други стероиди като като Дека (Nandrolone decanoate), Анадрол 50 (Oxymetholonе) или Данабол (Methandienone).  Препоръчителното приложение е от 250мг. до 500мг. седмично в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим. За състезатели дозировката е от 800мг. до 1000мг. седмично.В

ВАЖНО: При допинг тестове Тесто енантат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием. 


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

Странични действия: При  продължително и високодозирано приложение на Тестостерон енантат може да се прояви обратимо намаляване наа сперматогенезата.При по-продължителна употреба могат да се появи гинекомастия или акне. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично. Mогат да бъдат избегнати с ароматаза протектори или антиестрогени като например Провирон (Mesterolone) или Кломифен цитрат (Clomifene citrate). Може да се изпробва и  естественият ароматаза протектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг. дневно.

 
 

 

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: