ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testolin (Testosterone propionate 10x100mg) NASpharma

Testolin (Testosterone propionate 10x100mg) NASpharma Покажи в цял размер

Тестолин на Насфарма е маслен разтвор Тестостерон пропионат за интрамускулно приложение. Всяка ампула съдържа 100мг. Пропионат, който е най-бързият тестостеронов естер. Този Тесто пропионат е с добро съотношение цена-качество, сега на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0153

52,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 10 ампули х 100mg.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Тестолин/Тестостерон пропионат:

Тестолин е тестостерон пропионат, т.е. късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на хормона в организма. Както всички форми на тестостерон, и този бързодействащ естер не прави изключение, и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 


Действие: Тестолин ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

 

Дозировка: Оптималните дози за приложение на Тестолин без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден.

Стероидни схеми:  Класическата комбинация е Тестолин с Alphabol  (Methandienone), Анаполон,познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен период. В стероидни цикли за релеф се съчетава оптимално с Stanobolon depot (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone). 

 

Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Страничните му действия са същите като при другите тестострон естери. Но се смята за най-меката форма на препарата поради факта, че нивата му в организма могат да бъдат регулирани за няколко дни и по този начин, разбира се, по-добре контролирани. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnyl 1500 IU и/или Clomid (Clomiphene citrate) e желателно, за да се избегне постстероидния крах. Тестолин се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: