ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testaplex P100 (Testosteron propionate) AXIO Labs

Testaplex P100 (Testosteron propionate) AXIO Labs Покажи в цял размер

Testaplex P100 на индийския фармацевтичен производител AXIO Labs представлява флакон от 10мл. инжекционен разтвор на маслена основа за многократно мускулно приложение. Активното вещество при Тестаплекс е тестостерон пропионат.

Повече детайли

ABV0276

38,00 лв

  • Производител:  AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10мл.флакон за многократно приложение х 100мг/мл.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Тестаплекс/Тестостерон пропионат:

Тестаплекс P100 е тестостерон пропионат на Axio Labs, най-бързият тестостеронов естер. Пропионатът е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Както всички форми на тестостерон и този бързодействащ естер не прави изключение и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 
 

Действие: Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

 

Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Тестаплекс P100 без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1мл. през ден.


Подобни продукти: Testovis,Tn-Pharma (USA)

 

Стероидни схеми:  Класическата комбинация на Тестаплекс е с Alfabol  (Methandienone), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе) за качване на мускулна маса в основен период. В стероидни цикли за релеф се съчетава оптимално с Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).

 

Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и така по-добре контролиран, Тестаплекс е най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnyl 1500 iu (HCG) и/или Серпафар (Clomiphene citrate) e желателно, за да се избегне постстероидния крах.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: