ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustaplex 325 (Sustanon) Axio Labs

Сустаплекс 325 на Axio Labs е мощна комбинация от пет тестостерон компонента. Представлява флакон от 10мл. инжекционен разтвор на маслена основа за многократно мускулно приложение. Класически избор в стероиден цикъл за мускулна маса.

Повече детайли

ABV0126

34,90 лв

  • Производител: AXIO Labs, India
  • Опаковка: 10 ml във флакон (325mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование:       Testosterone Acetate                  30mg
                                                                Testosterone Decanoate           105mg

                                                                Testosterone Propionate             50mg
                                                                Testosterone Phenylpropionate  50mg
                                                                Testosterone Cypionate              90mg


Обща информация за Сустаплекс/Сустанон:

Sustaplex 325 е мощна комбинация от пет тестостерон компонента. Той е бързодействащ анаболен стероид и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец.

Наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор. Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта. Тестостеронът е мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на индивида, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез. Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и се намалява отделянето на уреа. Високите дози подтискат секрецията на хорионгонадотропин от хипофизата, докато ниските дози го стимулират. Sustaplex 325 ви дава много добро и сравнително стабилно ниво на тестостерон в тялото.Тестостеронът може да промени вида и броя на мускулните влакна, има добра способност да защити организма от катаболните процеси, увеличава еритропоезата -процеса на образуване на червени кръвни телца (еритроцити) в организма, повишава издръжливостта поради повишения прием на кислород в кръвта.


Действие: Атлетите обикновено използват Сустаплекс, за да покачат маса и размер като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон, като Ципионат и Енантат, употребата на Sustaplex 325 причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Sustaplex 325 желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса. Sustaplex 325 е добър за основен стероид. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на силата, намират, че е удачно да се комбинира Sustaplex 325 с орални стероиди като Анадрол/Aнаполон (Oxymetholone) и Дианабол/Метан (Methandrostenolone). От друга страна Sustaplex 325 също покачва масата в съчетание с Parabolan (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).


Дозировка: Дозите на приложение за Сустаплекс 325 варират от 325мг седмично до 2000 мг и повече седмично. Тези дози са крайни. По-често дозата варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Sustaplex 325 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с този препарат като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Sustaplex 325. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко, за интензивни тренировките и фитнес.

Тези, които употребяват за първи път Sustaplex 325, могат да очакват да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 325мг. Sustaplex на седмица. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да постигнат желания ефект.


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 

Странични ефекти: Sustaplex 325 е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustaplex 325 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Pregnyl 1500 (HCG) или Pregnyl 5000 i.u. е препоръчителна. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: