ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustamax 350 (Мултитест) Canadian Pharmaceuticals

Sustamax 350 (Мултитест) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Сустамакс 350 на Canadian Pharmaceuticals, познат и като Мултитест,  е мощна комбинация от четири тестостерон естера. Представлява мултидозов флакон от 10мл. мастноразтворим инжекционен разтвор в концентрация от 350мг. в 1 мл. Класически избор в стероиден цикъл за мускулна маса.За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0126

105,00 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10 ml във флакон (355mg/ml) 
  • Фармацевтично наименование:   Tetsosterone propionate            42mg   
                                                                Testosterone Decanoate            140mg

                                                                Testosterone Phenylpropionate   84mg
                                                                Testosterone Isocaproate            84mg


Обща информация за Сустамакс 350/Multitest:

Sustamax 350 на Canadian Pharmaceuticals, познат и като Мултитест 350,  е мощна тестостерон бленда от четири тестостерон естера. Той е бързодействащ анаболен стероид и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец.

Сустамакс 350 може да промени вида и броя на мускулните влакна, има добра способност да защити организма от катаболните процеси, увеличава еритропоезата -процеса на образуване на червени кръвни телца (еритроцити) в организма, повишава издръжливостта поради повишения прием на кислород в кръвта.


Действие и стероидни схеми: Атлетите обикновено използват Сустамакс за мускулна маса и размер като същевременно увеличават силата. Намаленото задържане на вода също прави Sustamax 350 желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Sustamax 350 е отличен избор за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на силата, комбинират Sustamax 350 с орални стероиди като Aнаполон (Oxymetholone) и Дианабол (Methandrostenolone). От друга страна Sustamax 350 работи за муслулна маса в съчетание с Parabolan (Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate), Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).


Дозировка: Дозите на приложение за Сустамакс 350 варират от 350мг седмично до 2000 мг седмично. Тези дози са крайни. Въпреки че Sustamax 350 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с този препарат като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Sustamax 350. Тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко, за интензивни тренировките и фитнес.

Тези, които употребяват за първи път Sustamax 350, могат да очакват да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само Sustamax 350 само веднъж седмично. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да постигнат желания ефект.


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 

Странични ефекти: Sustaplex 325 е сравнително безопасен стероид, освен в завишени дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustamax 350 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Pregnyl 5000 IU е препоръчителна. 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: