ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Strombafort (Stanozolol) BalkanPharma

Strombafort (Stanozolol) BalkanPharma Покажи в цял размер

Strombafort (Стромба) или Винстрол на Балканфарма с нова визия и опаковка от 100 таблетки! Стомбафорт е медикамент с гарантирано качество и концентрация на Станозолол. Стромбафорт се предлага от директен вносител на тази цена.

Повече детайли

ABV0179

49,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol
 

Обща информация за Стромбафорт/Винстрол на таблетки:

Стромбафорт на молдовския фармацевтичен производител БалканФарма с нова визия и опаковка! Strombafort е търговско наименование на медикамент с активна съставка Станозолол. Таблетките Стомбафорт се предлагат с аптечно  качество и произход от директен вносител. В опаковката са 4 блистера по 25 таблетки с концентрация от 10мг. 


Действие на Стромбафорт: Станозолол дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение медикаментът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни стероиди. Стромбафорт помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Стромбата на Балкан не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбафорт на БалканФарма e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Дозировка и стероидни схеми: Приема се от 30мг. до 70мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone Hexa), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон/Equipoise (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за по-добрата сепарация и изразителния вид на мускулатурата, толкова търсена от културисти, спортисти и фитнес ентусиасти.

За мускулна маса препоръчваме приема на по-силен андроген като Danabol (Methandienone), Тестостерон (Testosterone propionate), Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека-Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Стромбафорт ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.


Отстъпки за количества:

3 опаковки- 125,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-210,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 350,00 BGN с безплатна доставка;


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Стромбафорт ще научите тук.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: