ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stromba (Stanozolol) NASpharma 10x50mg

Stromba (Stanozolol) NASpharma 10x50mg Покажи в цял размер

Стромбата на NASpharma на ампули за мускулно приложение е много ефикасен препарат за изграждане на плътна и качествена мускулатура, не задържа вода. Използва се в предсъстезателна подготовка и е подходящ за изчистващи цикли. Цената е за 10 ампули по 50mg.

Повече детайли

ABV0152

50,00 лв

  • Производител: NASpharma, Малта
  • Опаковка: 10 ампули по 1мл. (50mg/1мл.)
  • Фармацевтично наименование:  Stanozolol

 

Обща информация за Стромба на ампули:

Ампулите Стромба на Насфарма  представляват инжекционен разтвор на водна основа с активна съставка Станозолол. Той е един от фаворитите за много атлети и фитнес ентусиасти, защото проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Станозолол е производно на хормона дехидротестостерон /DHT/.


Действие: Познат в спортните и фитнес среди и като Винстрол, препаратът изгражда плътна и качествена мускулатура без притеснение за излишна подкожна водна задръжка. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса.


Важна информация: Истинският Станозолол може лесно да се разпознае, когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа: водната суспензия се отделя от веществото Станозолол, което се утаява на дъното на aмпулата. Tо има млечно бял цвят.


Дозировка и приложение: Прилага се инжекционно мускулно, като оптимални резултати без риск за здравето ви се постигат с 2 до 3 ампули седмично през ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone acetate), Мастерон или Болденон. Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.  Обикновено за маса се изпозва с по-силен андроген като  Метан(Methandienone), Тестостерон, Анаполон (Oxymetholone) или Дека дураболин. Тук Стромбата ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото приемът на такива стероиди самостоятелно.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Стромбата ще научите тук.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: