ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stromba (Stanozolol 50x10mg) NASpharma

Stromba (Stanozolol 50x10mg) NASpharma Покажи в цял размер

Винстрол на таблетки: Стромбата на малтийския фармацевтичен производител дава високо ниво на мускулен растеж и качествена мускулатура. 50 таблетки с концентрация от 10мг. в опаковка.

Повече детайли

ABV0147

29,00 лв

  • Производител: NASpharma, Малта
  • Опаковка: 50 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Стромба таблетки/Станозолол:

 

Стромбата e анаболен стероид с активна съставка СтанозололДоказано е, че Станозолол показва по-чист резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Той дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че препаратът в анаболно отношение е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции.

Действие: Стромбата на Насфарма наистина помага на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл в предсъстезателна подготовка. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите; намалява телесните мазнини; стимулира отлагането на калций в костите; съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в организма, необходими за мускулното изграждане.

Стероидни схеми и комбинации: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Стромба с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат, Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Parabolan), Дианабол (Methandienone) както и Примоболан (Methenolone enanthate)


Дозировка: Препоръчва се прием се от 3 до 6 таблетки дневно. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone acetate), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate).Такива комбинации подпомагат сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите. Обикновено за маса се комбинира с по-силен андроген като Метаболон депо (Methandienone)Тестостерон, Анаполон(Oxymetholone) или Дека дураболин (Nandrolone decanoate). Тук Стромбата ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на стероиди.


За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Полезна информация: Оралният Станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на таблетната форма на Стромбата съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм тегло може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния, т.е. „дееспособния” тестостерон.


Повече за Стромбата ще научите тук.

Потребители закупили този продукт са купили също: