ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (10x50mg) Primus Ray Laboratories

Stanozolol (10x50mg) Primus Ray Laboratories Покажи в цял размер

Пълен каталог продукти на Primus Ray Laboratories на разумни цени: инжекционен Винстрол с изключително качество. Най-добрите анаболни стимуланти в Централна Европа. За професионални спортисти, елитни културисти, бодибилдъри и атлети! 

Повече детайли

ABV0347

115,00 лв

  • Производител: Primus Ray Laboratories, Central Hong Kong
  • Опаковка: 10 ампули х 50mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за  Станозолол/Инжекционен Винстрол:

Винстрол на PRIMUS RAY може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата Primus Ray: www.primusray.com. Производителят PRL дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните кода от квадратчето във формуляра на фирмения сайт.  

Станозолол PRL помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. 

 

Действие: Някои културисти твърдят, че инжекционният Станозолол показва по-добри резултати от оралния. Структурно Винстролът не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Winstol на PRL e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. 

Дозировка: Най-добри резултати показва Винстрол на PRL в приложение от 50мг. т.е. по една ампула  мускулно през ден. 


Фармакокинетика и стероидни схеми: Станозолол/Winstrol стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. За постигане на оптимални резултати и конкурентни предимства атлетите често комбинират Winstrol с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate),  Deca-durabolin (Nandrolone), Тренболон (Trenbolone acetate), Метандростенолон (Methandienone) както и Primobolan (Methenolone enanthate).

 

Подобни продукти: Стромбаджект Аква/BalkanPharma, Стромбафорт/БалканФармаСтромба/Станозолол/ЕстофармаСтаноболон депо/ФармтекСтанолик/ГЕПРексобол/Алфафарма;

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Повече за Станозолол ще научите тук.