ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (60x10mg) MaxPharm

Stanozolol (60x10mg) MaxPharm Покажи в цял размер

Канадска Стромба (Stanozolol) на фармацевтичната фирма MaxPharm на конкурентна цена! Познат и като Винстрол, този канадски станозолол се използва широко, тъй като дава високо ниво на мускулен растеж и намалява телесните мазнини бързо и сигурно. За феноменални резултати! 

Повече детайли

ABV0138

49,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 60 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol


Обща информация за канадска Стромба (Stanozolol) MaxPharm: 

Канадски Станозолол MaxPharm с  фармацевтично качество, на конкурентна цена!  Този стимулант е един от любимите на много атлети. Активната съставка Stanozolol стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Както повечето анаболни стероиди, Стромбата е получена от хормона дихидротестостерон (DHT), изгражда плътна и качествена мускулатура, без да задържа излишна подкожна вода. Това я прави страхотен препарат за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се намалят телесните мазнини като същевременно се запазва мускулната маса.

 

Действие: В добавка към изгарянето на мазнини, канадският Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. Подобрява качеството на мускулите, подобрява органичните процеси, които свързват мазнините с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. 

 

Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целите и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат.

В цикъл за мускулен релеф се комбинира с Тренболон ацетат (Trenbolone acetate) MaxPharm, Мастабол 200 TN (Drostanolone propionate) или Болденон 300 (Equipoise) MaxPharm. Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Dianabol МaxPharmТестостерон пропионат MaxPharm (Testosterone propionate), Анаполон MaxPharm (Oxymetholone) или Дека-Дураболин MaxPharm (Nandrolone decanoatе). Тук канадският Станозолол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Подобни продукти: Станозолол (100х10mg), Canadian Pharmaceuicals; Стромбафорт/БалканФармаСтромба/Станозолол/ЕстофармаСтаноболон депо/ФармтекСтаноболон Рапид/Фармтек

 

Повече за Станозолол ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: